Samen onvergetelijke bruiloften creëren!

Beleef onvergetelijke momenten bij Beirut Palace, waar dromen werkelijkheid worden!

WIJ HOREN GRAAG VAN U​

Neem contact met ons op​

Vul het onderstaande contactformulier in om contact met ons op te nemen. Ons team zal zo snel mogelijk contact met u opnemen om u te helpen met eventuele vragen of problemen die u heeft. Bedankt voor uw interesse!

Info

Social Networks

Stuur Ons Een Bericht

Getuigenissen

Beirut Palace is een geweldige plek voor evenementen! De sfeer is warm en gastvrij, het personeel is vriendelijk en behulpzaam, en het eten is heerlijk. Ik raad deze locatie zeker aan voor iedereen die op zoek is naar een geweldige evenementenlocatie.

ad9.jpg
Ishita Malhotra

Beirut Palace is echt een topper als het gaat om evenementenlocaties! De ambiance is geweldig, het personeel is uiterst professioneel en het eten is absoluut heerlijk. Ik kan deze locatie van harte aanbevelen aan iedereen die een onvergetelijk evenement wil organiseren.

av4.jpg
Kylo James

Als je op zoek bent naar een perfecte evenementenlocatie, dan is Beirut Palace een geweldige keuze! Het is een prachtige plek met een fantastische sfeer, geweldig eten en uitstekende service. Ik heb hier een geweldig evenement gehad en ik zou deze locatie zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een toplocatie voor hun volgende evenement.

av1.jpg
Ella Perez

Beirut Palace is werkelijk een unieke en fantastische evenementenlocatie! De inrichting is prachtig, het personeel is uiterst vriendelijk en het eten is overheerlijk. Ik ben zo blij dat ik voor deze locatie heb gekozen voor mijn evenement. Het was een onvergetelijke ervaring en ik raad deze plek zeker aan aan iedereen die een speciale gelegenheid wil vieren.

ad7.jpg
Elsie Ross

Onze route

Info

Scroll to Top